Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Η πεδιάδα της Παραμυ...
Θαλασσινή σαλάτα με μανούρι PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 25 Μάρτιος 2006 00:03

Μερίδες:

2

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 3 γαρίδες
  • 3 καραβίδες
  • 1 χτένι (προαιρετικά)
  • Διάφορα μαρουλοειδή (ντομάτα, μαρούλια, ρόκα, σικορέ, κλπ.)
  • ----- Βινεγκρέτ για τη σαλάτα:
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • ----- Σάλτσα για τα θαλασσινά:
  • 1 αβοκάντο
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ
  • 100 γρ. μανούρι ΜΕΒΓΑΛ
  • Αλάτι, πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

Βράζετε τα θαλασσινά για λίγα λεπτά της ώρας. Καθαρίζετε τα διάφορα μαρουλοειδή και τα στρώνετε σ' ένα ωραίο πιάτο. Ρίχνετε τη βινεγκρέτ πάνω στη σαλάτα. Φτιάχνετε τη σάλτσα μ' ένα μικρό μίξερ, χτυπώντας το αβοκάντο, την κρέμα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ, το μανούρι ΜΕΒΓΑΛ και προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Τέλος, ρίχνετε τη σάλτσα πάνω στα θαλασσινά.
  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack