Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Η πεδιάδα της Παραμυ...
Αρχική Σελίδα Content Layouts
Ομελέτα Χωριάτικη PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 11 Μάρτιος 2006 23:55

Μερίδες:

2-3

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 4 ΑΥΓΑ
  • 1 κουταλιά ΑΛΕΥΡΙ διαλυμένο σε 1/2 φλιτζάνι ΓΑΛΑ
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος ΜΑΪΝΤΑΝΟ
  • 2 κουταλιές ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ή τριμμένη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • 1 μέτρια κομμένη σε κύβους ΠΑΤΑΤΕΣ
  • φρεσκοτριμμένο ΠΙΠΕΡΙ
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί ΦΕΤΑ
  • 6 κουταλιές ΑΛΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ
  • 1/2 χωρίς σπόρους κομμένη σε κύβους ΝΤΟΜΑΤΑ
  • 1 ΚΥΒΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΣΚΟΡΔΟ & ΚΡΕΜΜΥΔΙ"
  

Τρόπος παρασκευής

1.Σοτάρετε την πατάτα σε 2 κουταλιές από το ΑΛΤΙΣ σε αντικολλητικό σκεύος. Μεταφέρετε σε πιάτο και ρίχνετε μέσα την ντομάτα, το μαϊντανό ψιλοκομμένο και το πιπέρι. Αφήνετε τα υλικά να μαραθούν σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ ετοιμάζετε τα αυγά. Χτυπάτε τα αυγά ελαφρά και προσθέτετε το μείγμα του αλευριού.

2.Προσθέτετε στο σκεύος με την ντομάτα το υπόλοιπο ΑΛΤΙΣ και τον Κύβο Μυρωδικών KNORR. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.

3.Περιχύνετε με τα αυγά, προσθέτετε τη φέτα και σκεπάζετε το σκεύος. Ψήνετε την ομελέτα σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα από τη μία πλευρά. Τη γυρίζετε με τη βοήθεια ενός πιάτου από την άλλη μεριά και πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί. Σιγοψήνεται και από αυτή τη πλευρά μέχρι να κάνει κρούστα και την σερβίρετε ζεστή.

  
LAST_UPDATED2
 
 
Joomla Template: by JoomlaShack