A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τετάρτη
26
Σεπτεμβρίου
2018
Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.19
Σελήνη
16 ημερών
Μετάστασις Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού

Τυχαία Φωτογραφία

Η λαϊκή αγορά
Κρέας με πατάτες PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • Αλάτι
  • 250 γραμμάρια Βιτάμ
  • 3 σπασμένα Δάφνη
  • 2 μέτρια Κρεμμύδι(α)
  • 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
  • 200 γρ. Ντομάτα(ες)
  • 1,5 κιλό Πατάτα(ες)
  • Πιπέρι
  • 4 σκελίδες Σκόρδο
  

Τρόπος παρασκευής

Πρώτα βράζουμε το κρέας.

Στη συνέχεια το βάζουμε στο ταψί και γύρω-γύρω τις πατάτες, το κρεμύδι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τη δάφνη.

Ρίχνουμε στο ταψί του ζουμί του κρέατος.

Λιώνουμε το βιτάμ και περιχύνουμε το κρέας και όλες τις πατάτες.

Προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας και 2 με 2,5 ποτήρια νερό και το βάζουμε στο φούρνο, πάνω-κάτω στους 300 βαθμούς.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack