A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τετάρτη
19
Σεπτεμβρίου
2018
Ανατ.: 06.13
Δύση: 18.31
Σελήνη
9 ημερών
Τροφίμου, Σαββατίου, Δορυμέδοντος

Τυχαία Φωτογραφία

Ο Αη Δονάτος
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Κουρουκλιτικο (Σερραϊκή)
Κουρουκλιτικο (Σερραϊκή) PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 2 κιλά αρνί (μπούτι)
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι πρόβειο
  • 4 αυγά
  • 1 λεμόνι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 10 κόκκους πιπέρι
  • 1 κουταλιά αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
  

Τρόπος παρασκευής

Πλένουμε το αρνί και το βάζουμε να στραγγίσει. Τρίβουμε όλο το αρνί με το λεμόνι και το αλατίζουμε. Κατά μήκος του κρέατος ανοίγουμε τρεις τρύπες και βάζουμε το σκόρδο και το πιπέρι (αν θέλουμε και λίγο μπαχάρι). Το αλείφουμε με το βούτυρο και το βάζουμε να ψηθεί για 2 περίπου ώρες γυρίζοντάς το κατά διαστήματα.

Αφού ψηθεί χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και προσθέτουμε το αλεύρι και λίγο αλάτι. Περιχύνουμε με το μίγμα το ψημένο κρέας και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να κοκκινίσει.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack