Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Κυριακή
19
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.19
Δύση: 17.06
Σελήνη
1 ημέρας
Αβδιού προφήτου, Βαρλαάμ, Αγαπίου, Ηλιοδώρου και Ευφημίας μαρτύρων

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

propistar
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Κόντρα Φιλέτο με Μουστάρδα και Σκόρδο
Κόντρα Φιλέτο με Μουστάρδα και Σκόρδο PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 4 κόντρα (χωρίς κόκκαλο) Μοσχάρι φιλέτο
  • 4 σκελίδες πολτοποιημένες Σκόρδο
  • 2 κουταλιές Μουστάρδα με σπόρους
  • 1 κουταλιά φρέσκο ψιλοκομμένο Θυμάρι
  • 20 γρ. Βούτυρο
  • 1 κουταλιά Χυμός λεμονιού
  • 4 μέτρια (σε φέτες) Ντοματάκια
  

Τρόπος παρασκευής

Ανακατώστε τη μουστάρδα με το σκόρδο και αλείψτε το κρέας. Πασπαλίστε με το μισό θυμάρι.

Βάλτε το κρέας πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε το και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέσα όσο θέλετε.

Βάλτε πάνω στην πλάκα ψησίματος το βούτυρο, το χυμό, τα ντοματάκια και το υπόλοιπο θυμάρι. Ψήστε μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν τα ντοματάκια.

Σκεπάστε το κρέας με τα ντοματάκια.

  
 
 
Joomla 1.5 Templates at JoomlaShack