Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Παραδοσιακή αυλόπόρτ...
Κεφτέδες PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος
  • 200 γραμμάρια Ψωμί τριμμένο
  • 2 Αυγό(ά)
  • 1 μεγάλο Κρεμμύδι(α)
  • 1 κουταλάκι Αλάτι
  • 1 χουφτίτσα Ρίγανη
  • 1 κουταλάκι κοφτό Πιπέρι
  • 1 κουταλάκι Κύμινο
  

Τρόπος παρασκευής

Μουσκεύουμε το ψωμί στο λάδι.

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και τα ζυμώνουμε μέχρι να αρχίσει το μείγμα να ασπρίζει.

Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.

Τα πλάθουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι.

  
 
 
Joomla Templates from JoomlaShack.com