A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Κυριακή
20
Μαΐου
2018
Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.39
Σελήνη
6 ημερών
Κυριακή των Αγίων 318 Θ. Πατέρων (Α' Οικ. Σύνοδος), Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας

Τυχαία Φωτογραφία

Πόπολο σε παραδοσιακ...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Κεφτέδες με σάλτσα ντομάτας
Κεφτέδες με σάλτσα ντομάτας PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 κουτ. σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. βασιλικός
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλατοπίπερο
  • 2 κουτ. τυρί τριμμένο
  • 3 κουτ. λάδι
  • ----- Για τη σάλτσα:
  • 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες
  • 2 κουτ. ντοματοπελτές
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. βασιλικός
  • 150 γρ. κρασί κόκκινο
  • 1 1/2 κουτ. ζάχαρη
  • 1 σκελ. σκόρδο λιωμένη
  • 25 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
  

Τρόπος παρασκευής

Βάζετε τον κιμά σε μπολ. Προσθέτετε το σέλινο, τον βασιλικό, το κρεμμύδι, το τυρί και 1 κουτ. λάδι. Ανακατεύετε, αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε καλά το μίγμα.

Πλάθετε 16 κεφτέδες. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι σε τηγάνι και τηγανίζετε τους κεφτέδες για 6-7 λεπτά να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές.

Ρίχνετε στο τηγάνι τις ντοματούλες, το ντοματοπελτέ, το κρεμμύδι, το βασιλικό, το κρασί, τη ζάχαρη, το σκόρδο και τις ελιές. Ανακατεύετε ελαφρά και σιγοβράζετε για 6-7 λεπτά να φύγουν τα υγρά. Σερβίρετε με ζυμαρικά.

  
 
 
Free Joomla Templates: by JoomlaShack