Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Παραδοσιακή αυλόπορτ...
Γιουβέτσι PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • Αλάτι
  • 1/2 κουτ. Βούτυρο
  • 4 φύλλα Δάφνη
  • 4 κουτ. Ελαιόλαδο
  • 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι
  • 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α)
  • 1/2 κιλό Κρεμυδάκια στιφάδου
  • 150 γρ. Μανιτάρια
  • 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
  • 400 γρ. Πασάτα
  • Πιπέρι
  • 2 σκελ. Σκόρδο
  • 150 γρ. Κρασί λευκό ξηρό
  

Τρόπος παρασκευής

Ζεσταίνετε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και τηγανίζετε το κρέας να ροδίσει απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ανακατεύετε και ρίχνετε μέσα το κρασί να βράσουν για 4-5 λεπτά.

Προσθέτετε την πασάτα και 1 φλυτζάνι ζεστό νερό.

Αλατωπιπερώνετε, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 1 ώρα, να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του. Σε τηγάνι ζετσταίνετε το βούτυρο και τηγανίζετε τα κρεμμυδάκια να ροδίσουν και τα ρίχνετε στο κρέας μαζί με τα μανιτάρια και τη δάφνη 30 λεπτά πριν τελειώσει το βράσιμο. Στο μεταξύ, βράζετε σε άφθονο νερό τα μακαρόνια ή όποιο ζυμαρικό χρησιμοποιείτε. Τα σουρώνετε και τα βάζετε σε πήλινο ή πυρίμαχο σκεύος ή τα μοιράζετε σε 4 ατομικά.

Βάζετε πάνω το κρέας, περιχύνετε με τη σάλτσα του και τυρί τριμμένο και το ψήνετε στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

Σερβίρετε αμέσως.

  
 
 
Joomla Templates by JoomlaShack