Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Η Παναγιά Παραμυθίας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Αφέλια (Κυπριακή παραδοσιακή συνταγή)
Αφέλια (Κυπριακή παραδοσιακή συνταγή) PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • Χοιρινό κρέας κομμένο σε κομμάτια

  • Κόκκινο κρασί ξηρό

  • Κόλιανδρο ξηρό

  • Αλάτι και πιπέρι

  

Τρόπος παρασκευής

Από το προηγούμενο βράδυ τοποθετείται το κρέας στο κρασί.

Την επομένη μέρα το τσιγαρίζεται σε καλαμποκέλαιο να ροδοκοκκινίσει.

Αφαιρείται το λάδι και αφήνεται λίγο.

Προσθέτετε το κρασί, το αλατοπίπερο και τον ξηρό κόλιανδρο τον οποίο κτυπήσατε στο γουδί να σπάσει.

Ψήνεται το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.

Οταν το κρέας ψηθεί δυναμώνετε τη φωτιά να μείνει με λίγο κρασί.

Το φαγητό αυτό σερβίρεται με πληγούρι, σαλάτα και γιαούρτι.

  
 
 
Free Joomla Templates: by JoomlaShack