Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Ο Αη Νικόλας
Αρνάκι φρικασέ PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

6

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κούπα Λάδι
  • 2 κιλά σε μερίδες Αρνάκι
  • 6 δεμάτια φρέσκα (1 κιλό) Κρεμμυδάκι(α)
  • 1/2 κιλό Μαρούλι
  • 1/2 κούπας ψιλοκομμένος Ανηθος
  • 2 Αυγό(ά)
  • 1/2 κούπας Χυμός λεμονιού
  

Τρόπος παρασκευής

 

Βάλτε το λάδι σε μεγάλη κατσαρόλα επάνω σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε τα κομμάτια του αρνιού. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι και μισή κούπα νερό. Σκεπάστε και σιγοβράστε, ώσπου να μισομαλακώσει το κρέας. Στο μεταξύ, καθαρίστε, πλύντε καλά τα κρεμμυδάκια και τη σαλάτα και κόψτε τα σε μεγάλα κομμάτια.

Τα κρεμμυδάκια μπορείτε να τα ζεματίσετε προηγουμένως σε λίγο νερό και να τα στραγγίσετε. Ετσι το φαγητό γίνεται ελαφρύτερο. Ρίξτε τα μαζί με το μαρούλι, το άνηθο και το μαϊντανό στην κατσαρόλα με το κρέας κι αφήστε τα να βράσουν, χωρίς να λιώσουν.

Οταν το φαγητό είναι έτοιμο, χτυπήστε τα αυγά με το χυμό λεμονιού, σ' ένα μπολ, ρίξτε μέσα σ' αυτά λίγο από το ζουμί του φαγητού κι αδειάστε τα επάνω στο φαγητό κουνώντας την κατσαρόλα με κυκλικές κινήσεις, ώστε το αυγολέμονο να πάει παντού, χωρίς να χαλάσει η εμφάνιση του.

Σερβίρετε το αμέσως.

   
 
 
Joomla Template Tutorial: by JoomlaShack