A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
20
Ιανουαρίου
2018
Ανατ.: 07.50
Δύση: 17.27
Σελήνη
4 ημερών
Ευθυμίου του μεγάλου, Ζαχαρίου

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Αρνάκι ρολό γεμιστό
Αρνάκι ρολό γεμιστό PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1200 γρ. νεφραμιά αρνιού
  • 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 100 γρ. κεφαλογραφιέρα τριμμένη
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη
  • 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 4 φρέσκα κρεμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο άνηθο
  • 2 κουταλιές μαργαρίνη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

 

1. Αφαιρέστε όσα κόκαλα υπάρχουν στη νεφραμιά. Αναμειγνύετε σε μπολ τα τυριά, το μπέικον, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο. Δοκιμάζετε τη γέμιση και αν χρειάζεται αλατοπιπερώνετε.

2. Απλώνετε τη γέμιση στη νεφραμιά και την τυλίγετε ρολό. Δένετε το ρολό με το σπάγκο και το βάζετε σε ταψί με 1/2 φλιτζάνι νερό.

3. Ψήνετε το ρολό 1 ώρα περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 220 βαθμούς. Λίγο πριν το βγάλετε από το φούρνο, το αλείφετε με τη μαργαρίνη και το αφήνετε να ξεροψηθεί. Βγάζετε το ρολό από το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει λίγο και το κόβετε σε φέτες. Σερβίρετε αμέσως.

   
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack