Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Κυριακή
19
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.19
Δύση: 17.06
Σελήνη
1 ημέρας
Αβδιού προφήτου, Βαρλαάμ, Αγαπίου, Ηλιοδώρου και Ευφημίας μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Ο Αντώνης
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Αρνάκι μινεστρόνε
Αρνάκι μινεστρόνε PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1,5 κιλό σπάλα ή μπούτι σε κύβους Αρνάκι
  • 2 ψιλοκομμένα Κρεμμύδι(α)
  • 2 κομμένα σε κύβους Καρότο(α)
  • 2 κομμένα σε ροδέλες Πράσα
  • 1 κομμένη σε κύβους Σελινόριζες
  • 3 σκελίδες λιωμένες Σκόρδο
  • 4 ψιλοκομμένες Ντομάτα(ες)
  • 1 κομμένη σε κυβάκια Πράσινα Πιπέρια
  • 1 κομμένη σε κυβάκια Κόκκινη(ες) πιπεριά(ες)
  • 2 κομμένα σε ροδέλες Κολοκυθάκια
  • 200 γρ. Λάδι
  • 1/2 κιλό λαζάνια
  • 1 ματσάκι αρωματικά Χόρτα
  • 2 κουταλιές Ντοματοπολτός
  

Τρόπος παρασκευής

 

Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε 3 κουτ. από το λάδι και τηγανίζετε το κρέας να ροδίσει καλά απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το ένα κρεμμύδι, τον ντοματοπελτέ, το ματσάκι με τα αρωματικά χόρτα και νερό να τα σκεπάσει.

Ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 1 ώρα. Σε καθαρή κατσαρόλα ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίζετε το δεύτερο κρεμμύδι και το σκόρδο για 4-5 λεπτά. Προσθέτετε τα καρότα, τα πράσα, τη σελινόριζα, τις ντομάτες, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια. Σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 20 λεπτά. Στο μεταξύ, βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα λαζάνια ή άλλο ζυμαρικό για 8-10 λεπτά, να μείνουν al dente. Αδειάζετε σε πιατέλα πρώτα τα ζυμαρικά, σκεπάζετε το κέντρο με τα λαχανικά και τακτοποιείτε επάνω τα κομμάτια του κρέατος.

   
 
 
Joomla 1.5 Templates: from JoomlaShack