Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Εν δράσει...
Αρνάκι γκραντέν PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 6 φέτες από Αρνίσιο μπούτι
  • 1 κουτ. Ελαιόλαδο
  • 2 βολβοί φινόκιο
  • 250 γρ. σε ροδέλες Κρεμμύδι(α)
  • 1 κουτ. Αλεύρι
  • 500 γρ. Ζωμός λαχανικών
  • 2 κουτ. Γλυκού Μουστάρδα
  • 1 κουτ. Ψιλοκομμένος Μαϊντανός
  • 4 κουτ. Τριμμένο Ψωμί
  • 100 γρ. Τριμμένο να λιώνει Τυρι(ά)
  

Τρόπος παρασκευής

 

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Καθαρίζετε τις φέτες του κρέατος από λίπος και τις βάζετε ανάμεσα σε 2 φύλλα χαρτί ψησίματος. Τις χτυπάτε μα βαριδάκι, να πλατύνουν. Ζεσταίνετε το λάδι και τηγανίζετε το κρέας για μισό λεπτό την κάθε πλευρά και τα κρατάτε στην άκρη. Βράζετε τους βολβούς του φινόκιο σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και κόβετε στα τέσσερα. Τηγανίζετε τα κρεμμύδια και προσθέτετε το αλεύρι και τον ζωμό σιγά - σιγά. Ανακτεύετε και βράζετε να πήξει η σάλτσα. Προσθέτετε τη μουστάρδα και τον μισό μαϊντανό. Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με 1 κουτ. Τρίμματα τη βάση από ένα πυρίμαχο ταψάκι. Βάζετε επάνω τις φέτες του κρέατος και μετά το φινόκιο. Περιχύνετε με τη σάλτσα και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα τρίμματα. Πασπαλίζετε με το τυρί και ψήνετε για 40-50 λεπτά, να ροδίσει. Γαρνίρετε με φέτες φινόκιο και ψιλοκομμένο μαϊντανο και σερβίρετε.


 
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack