A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τυχαία Φωτογραφία

Το κάστρο της Παραμυ...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Θαλασσινά Χταπόδι με τσίλι και λεμόνι
Χταπόδι με τσίλι και λεμόνι PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

310 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κουταλιά Ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά Ξύσμα λεμονιού
  • 2 κουταλιές Σάλτσα τσίλι
  • 4 σκελίδες πολτοποιημένες Σκόρδο
  • 2 κιλά μικρά Χταπόδι(α)
  • 3/4 φλιτζανιού Χυμός λεμονιού
  

Τρόπος παρασκευής

 

Αφαιρέστε και πετάξτε τα κεφάλια από τα χταπόδια και κόψτε τα στη μέση.

Ανακατώστε καλά σε ένα μπολ τα χταπόδια με το ξύσμα, το χυμό, το λάδι, τη σάλτσα και το σκόρδο.

Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Στραγγίστε τα χταπόδια και πετάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε τα χταπόδια πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τα σε δυνατή φωτιά μέχρι μόλις να αλλαξουν χρώμα.

Σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

 

   
 
 
Joomla Tutorial: from JoomlaShack