Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Εκκλησία στο Πόποβο
Αρχική Σελίδα Συνταγές Θαλασσινά Σαλάτα με γαρίδες και ανανά (από τη Χαβάη)
Σαλάτα με γαρίδες και ανανά (από τη Χαβάη) PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 2 μεγάλους ώριμους ανανάδες
  • 24 βρασμένες γαρίδες
  • 1 φλιτζ. του καφέ ψιλοκομμένα πράσινα φυλλαράκια από φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κουταλιά σούπας κάρι
  • 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
  • 1/2 κουτ. γλυκού πιπερίτσα τσίλι
  • λίγο αλάτι
  

Τρόπος παρασκευής

 

Παίρνετε τους ανανάδες και τους κόβετε κατά μήκος στη μέση να σχηματιστούν 2 βαρκούλες. Μ' ένα μαχαιράκι τους αδειάζετε από το περιεχόμενο, το οποίο και ψιλοκόβετε σε κύβους μέσα σε ένα μπολ, κρατώντας όλο του ζουμί που θα βγει από όλη αυτή τη δουλειά.

Αδειάζετε το ζουμί σε ένα μπολ. Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι 1 φλιτζ. του τσαγιού νερό. Αδειάζετε και το ζουμί του ανανά. Διαλύετε μέσα στο μίγμα το κορν φλάουρ και το κάρι. Τα ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά μέχρι το μίγμα να πήξει ελαφρά.

Το αφήνετε να κρυώσει. Καθαρίζετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε μαζί με τα κομματάκια του ανανά.

Ανακατεύετε, ρίχνετε το ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι και προσθέτετε την έτοιμη σάλτσα. Ανακατεύετε και γεμίζετε με το μίγμα τους άδειους ανανάδες. Σερβίρετε στα πιάτα διακοσμώντας τα με εξωτικά λουλούδια.

 

   
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack