Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Ο πωλών τοις μετρητο...
Ομελέτα με καβούρι PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

245 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 6 Αυγό(ά)
  • 1 κουτ. σουπ. Ζωμός Ψαριού
  • 2 κουτ. σουπ. μαλακιά μαύρη Ζάχαρη
  • 1 κουτ. σουπ. Ηλιέλαιο
  • 1 κουτ. σουπ. φρεσκοτριμμένη Τζίντζερ
  • 175 γρ. Καβουρόψιχα
  • 50 γρ. Φύτρα
  • 2 κουτ. σουπ. ψιλοκομμένο Σχοινόπρασο
  • Οιστερ σος
  • 300 ml Ζωμός κοτόπουλου
  • 2 κουτ. σουπ. Ζωμός Ψαριού
  • 1 κουτ. σουπ. μαλακιά μαύρη Ζάχαρη
  • 1 κουτ. σουπ. Σησαμέλαιο
  

Τρόπος παρασκευής

1. Ανακατέψτε τα υλικά της σος σ' ένα σκεύος και βάλτε τα να βράσουν για 1 λεπτό. Βγάλτε τη σος από τη φωτιά.

2. Χτυπήστε τα αυγά και ανακατέψτε με το αυγοδάρτη στο μίγμα το ζωμό ψαριού και τη ζάχαρη.

3. Ζεστάνετε 1 κουτ. σουπ. από το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε την τζίντζερ για 1 λεπτό. Προσθέστε το καβούρι και τα φύτρα και σοτάρετε για 1 λεπτό. Ρίξτε το σχοινόπρασο και ανακατέψτε. Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά.

4. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι σε ένα άλλο τηγάνι και ρίξτε το μισό μίγμα των αυγών. Αφήστε το να απλωθεί στο μέγεθος κρέπας και ψήστε το μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Βγάλτε το και ρίξτε πάνω του το μισό μίγμα καβουριού. Τυλίξτε την ομελέτα σαν κρέπα. Κόψτε το ρολό στα δύο και σερβίρετε δύο μερίδες. Επαναλάβετε.

Γαρνίρετε με τη σος και ρίξτε γύρω από την ομελέτα λίγη όιστερ σος. 

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack