Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Η λαϊκή αγορά
Μύδια με μυρωδικά PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

120 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό (με το κέλυφος) Μύδια
  • 2 μέτρια Κρεμμύδι(α)
  • 6 σκελίδες Σκόρδο
  • 1 μέτριο (μόνο το άσπρο μέρος) Πράσα
  • 1 φλιτζάνι Κρασί λευκό ξηρό
  • 1/4 φλιτζανιού Νερό
  • 1 κουτ. γλυκ. Πάπρικα
  • 1 κουτ. γλυκ. Θυμάρι
  • 1 κουτ. γλυκ. μαύρο Πιπέρι
  • 1/8 κουτ. γλυκ. Πιπέρι καγιέν
  • 1 κουτ. σουπ. Λάδι
  • 1/2 ματσάκι Ανηθος
  • μερικές φέτες Λεμόνι(α)
  

Τρόπος παρασκευής

1. Πλύντε και καθαρίστε καλά τα μύδια. Αφήστε τα σ' ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν. Στη συνέχεια καθαρίστε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και το πράσο και ψιλοκόψτε τα.

2. Ζεστάνετε το λάδι σε μια αντικολλητική κατσαρόλα. Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια, το πράσο, τα σκόρδα και το νερό. Σιγοβράστε τα περίπου για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Προσθέτετε το θυμάρι, τιην πάπρικα και το πιπέρι. Δυναμώστε τη φωτιά και ρίξτε το κρασί. Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να πάρουν βράση.

3. Ρίξτε τα μύδια, χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ανοίξουν. Πετάξτε όσα μύδια παρέμειναν κλειστά, γαρνίρετε με τις φέτες λεμόνι και τον άνηθο.

 

  
 
 
Joomla Tutorial: by JoomlaShack