A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Κυριακή
21
Ιανουαρίου
2018
Ανατ.: 07.49
Δύση: 17.29
Σελήνη
4 ημερών
Μαξίμου ομολογητού, Νεοφύτου και Αγνής μαρτύρων, Ζωσίμου

Τυχαία Φωτογραφία

Παλιά Παραμυθιά
Αρχική Σελίδα Συνταγές Θαλασσινά Καλαμαράκια με κόκκινα φασόλια
Καλαμαράκια με κόκκινα φασόλια PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

6

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος ΑΝΗΘΟΣ
  • 3/4 φλιτζανιού ΑΛΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
  • 1 κιλό ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
  • 1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
  • 5 ψιλοκομμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
  • το χυμό από 1 ΛΕΜΟΝΙ
  • 1 ΚΥΒΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ & ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ"
  • 1/2 κιλό σε κονσέρβα KIDNEY BEANS
  

Τρόπος παρασκευής

Καθαρίζετε τα καλαμαράκια. Σωτάρετε σε κατσαρόλα τα καλαμαράκια με το ΑΛΤΙΣ. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τον κύβο, τα σωτάρετε, ρίχνετε το κρασί, το χυμό λεμονιού, τον άνηθο, τα φασόλια στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας και 1 φλιτζανάκι νερό. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν 20 λεπτά περίπου. Το φαγητό αυτό τρώγεται και κρύο.
  
 
 
Joomla Templates: from JoomlaShack