Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Θαλασσινά Ελαφρύ ψάρι με Γαρίδες
Ελαφρύ ψάρι με Γαρίδες PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

265 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 8 μεγάλες Γαρίδες
  • 1 Λάιμ
  • 4 χοντρά (800γρ) Φιλέτα άσπρου ψαριού
  • 1 κουτ. φρέσκο τριμμένο Τζίντζερ
  • 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο
  

Τρόπος παρασκευής

Ξεφλουδίστε και καθαρίστε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Ξύστε λεπτές λωρίδες ξύσμα από τη φλούδα του μισού λάιμ, προσέχοντας να μην ξύσετε και το άσπρο της φλούδας.

Στραγγίστε 1 κουταλιά χυμό από το λάιμ.

Κόψτε 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο και βάλτε από ένα φιλέτο ψαριού στο κέντρο του καθενός.

Σκεπάστε με τις γαρίδες, το ξύσμα, το χυμό, το τζίντζερ και το σκόρδο.

Διπλώστε το αλουμινόχαρτο και κλείστε καλά τις άκρες του.

Βάλτε τα πακέτα πάνω στη ζεστή και σκεπασμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να ψηθεί μέχρι μέσα το ψάρι.

  
 
 
Joomla Templates by JoomlaShack.com