Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Ο Λεωνίδας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Aλλαντικά Ντομάτες γεμιστές με μπέικον και σπανάκι
Ντομάτες γεμιστές με μπέικον και σπανάκι PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 8 μικρές Ντομάτα(ες)
  • 1 πακέτο Σπανάκι
  • 8 φέτες Μπέικον
  • 100 γρ. Γραβιέρα
  • Βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκι(α)
  • λίγος Ανηθος
  

Τρόπος παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το μισό βούτυρο να λιώσει και ροδίζετε τα κρεμμυδάκια. Επειτα ρίχνετε το σπανάκι, αφού πρώτα το έχετε ξεπαγώσει. Το γυρνάτε μερικές φορές και ρίχνετε τον άνηθο ψιλοκομμένο. Ρίχνετε και την τριμμένη γραβιέρα ή παρμεζάνα. Αδειάζετε πρεσεκτικά τις ντομάτες, τις πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και τις αναποδογυρίζετε πάνω από απορροφητικό χαρτί. Παίρνετε μια λωρίδα μπέικον, βάζετε επάνω αρκετό από το μείγμα του σπανακιού, το τυλίγετε σε ρολό και το βάζετε προσεκτικά μέσα σε κάθε ντομάτα. Τις τοποθετείτε σε ταψάκι και ψήνετε για 30' σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς.

Το σπανάκι που περίσσεψε, θα το κάνετε πουρέ. Αφού το περάσετε από το μύλο των χορταρικών, θα το ανακατέψετε με μια κούπα μπεσαμέλ και 1/2 της κούπας κρέμα γάλακτος.

Θα πασπαλίσετε τις ντομάτες και τον πουρέ με παρμεζάνα.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack