A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Πέμπτη
19
Απριλίου
2018
Ανατ.: 05.47
Δύση: 19.08
Σελήνη
4 ημερών
Παφνουτίου ιερομάρτυρος

Τυχαία Φωτογραφία

Εν δράσει...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Aλλαντικά Μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο
Μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 250 γρ. κοντά ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • 100 γρ. χοντροκομμένο ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
  • 150 γρ. ψιλοκομμένο ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
  • 250 γρ. πλυμένα και κομμένα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
  • 150 γρ. ΒΙΤΑΜ
  • ΑΛΑΤΙ- ΠΙΠΕΡΙ
  • 1 1/2 πλυμένο και ψιλοκομμένο ΠΡΑΣΑ
  • 140 γρ. ψιλοκομμένο ΧΑΛΟΥΜΙ
  • 1 τριμμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 1 κουταλάκι KNORR AROMAT
  • 1 κουταλάκι KNORR ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΖΩΜΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ & ΡΥΖΙ
  

Τρόπος παρασκευής

1. Βάζετε το κρεμμύδι, το πράσο, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και λίγο αλάτι σε κατσαρόλα, τη σκεπάζετε και τα αφήνετε να πιουν τα υγρά τους 5 με 6 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

2. Προσθέτετε 100 γρ. από το ΒΙΤΑΜ, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν. Τηγανίζετε το λουκάνικο σε τηγάνι με αντικολλητική επένδυση και το αφήνετε κατά μέρος.

3. Βράζετε τα ζυμαρικά με τον κύβο σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα σουρώνετε και τα προσθέτετε μαζί με το λουκάνικο στην κατσαρόλα με τα λαχανικά. Ανακατεύετε και τα βάζετε σε πιατέλα. Τη σκεπάζετε και τα διατηρείτε ζεστά.

4. Bάζετε το υπόλοιπο ΒΙΤΑΜ σε τηγάνι να κάψει. Όταν πάρει χρώμα ρίχνετε τα τυριά και ανακατεύετε. Ρίχνετε το μίγμα στην πιατέλα με το ζυμαρικό, πασπαλίζετε με το aromat και σερβίρετε αμέσως.

   
 
 
Joomla Tutorial: by JoomlaShack