Κεφτέδες Εκτύπωση

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος
  • 200 γραμμάρια Ψωμί τριμμένο
  • 2 Αυγό(ά)
  • 1 μεγάλο Κρεμμύδι(α)
  • 1 κουταλάκι Αλάτι
  • 1 χουφτίτσα Ρίγανη
  • 1 κουταλάκι κοφτό Πιπέρι
  • 1 κουταλάκι Κύμινο
  

Τρόπος παρασκευής

Μουσκεύουμε το ψωμί στο λάδι.

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και τα ζυμώνουμε μέχρι να αρχίσει το μείγμα να ασπρίζει.

Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.

Τα πλάθουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι.