Μπιφτέκια κρασσάτα Εκτύπωση

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος
  • 6 Φρυγανιά(ες)
  • 1 κουτάλι σούπας Βιτάμ
  • 1/2 φλυτζανάκι καφέ Κρασί
  • 2 κουταλιές Αλάτι
  • 1/2 κουταλιά Πιπέρι
  • 1 κουταλιά Ρίγανη
  

Τρόπος παρασκευής

Ζυμώνουμε καλά τα υλικά εκτός από το βιτάμ. Στο τέλος προσθέτουμε το βιτάμ και τα ψήνουμε στο φούρνο τρία λεπτά από τη μία μεριά και τρία από την άλλη.

Στη συνέχεια, βάζουμε στο κάθε ένα από μία φέτα κασσέρι και τα ψήνουμε.

Αν θέλουμε, μπορούμε να τα κάνουμε πιο λεπτά και να τοποθετήσουμε το κασσέρι στη μέση.