A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Δευτέρα
23
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.17
Δύση: 19.51
Σελήνη
11 ημερών
Φωκά και Απολλωνίου ιερομαρτύρων, Ιεζεκιήλ του προφήτου

Τυχαία Φωτογραφία

Η Κούλια
Αρχική Σελίδα Συνταγές Αυγά Ομελέτα με αγκινάρες
Ομελέτα με αγκινάρες PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • Tις καρδιές από 8 ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
  • ΑΛΑΤΙ 
  • 1 κουταλάκι ψιλοκομμένος ΑΝΗΘΟΣ
  • 6 ΑΥΓΑ
  • 2 κουταλιές ΓΑΛΑ
  • 4 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
  • 3 κουταλιές ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • ΠΙΠΕΡΙ 
  • 150 γραμ. κομμένο σε φέτες ΧΑΛΟΥΜΙ
  

Τρόπος παρασκευής

1. Βράζετε τις καρδιές από τις αγκινάρες και τις στραγγίζετε καλά.


2. Λιώνετε τη ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ σε τηγάνι με αντικολλητική επένδυση. Όταν η ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ ζεσταθεί καλά, βάζετε το χαλούμι και το αφήνετε να λιώσει και να κάνει κρούστα. Προσθέτετε τις καρδιές αγκινάρας και τις σωτάρετε.


3. Εν τω μεταξύ χτυπάτε τα αυγά, αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε το γάλα και τον άνηθο και όταν σωταρισθούν οι αγκινάρες ρίχνετε τα αυγά στο τηγάνι. Μόλις η ομελέτα κάνει κρούστα από τη μια πλευρά τη γυρίζετε να ψηθεί και από την άλλη. Πασπαλίζετε με την παρμεζάνα, αφήνετε την ομελέτα να ψηθεί λίγο ακόμη και σερβίρετε αμέσως.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack