Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Παλιά Παραμυθιά
Αρχική Σελίδα Συνταγές Αυγά Ομελέτα "Αρλεκίνος"
Ομελέτα "Αρλεκίνος" PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

8

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 9 ΑΥΓΑ
  • 4 1/2 κουταλιές ΓΑΛΑ
  • 200 γρ. τριμμένη ΓΡΑΒΙΕΡΑ
  • 1 κουταλιά KNORR ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ ή 1 ΚΥΒΟ KNORR ΖΩΜΟΣ ΑΧΑΝΙΚΩΝ
  • μια πρέζα ΘΥΜΑΡΙ
  • μια πρέζα ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
  • 8 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
  • 400 γρ.ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ
  • 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ
  • 1/2 κιλό πλυμένο και στραγγισμένο καλά ΣΠΑΝΑΚΙ
  • 1 κουταλάκι KNORR AROMAT
  

Τρόπος παρασκευής

Περνάμε τις ντομάτες στο ρεντέ. Καίμε το βούτυρο και ρίχνουμε τις ντομάτες

1.Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα τις 2 κουταλιές από τη ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ και σωτάρετε τις ντομάτες. Αρωματίζετε με το θυμάρι και το aromat, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε τις ντομάτες να ψηθούν. Σε άλλη κατσαρόλα βάζετε 3 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ και σωτάρετε το σπανάκι ώσπου να μαραθεί, με το σκόρδο, τον στιγμιαίο ζωμό και μια πρέζα αλάτι. Όταν οι ντομάτες και το σπανάκι πιουν τα υγρά τους, αποσύρετε τις κατσαρόλες από τη φωτιά, αφαιρείτε το σκόρδο από το σπανάκι, και αφήνετε τις ντομάτες και το σπανάκι να κρυώσουν.

2.Σπάτε σε 3 ξεχωριστά μπωλ από 3 αυγά. Στο ένα μπωλ προσθέτετε το σπανάκι, την μισή γραβιέρα, το μισό γάλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Χτυπάτε το μίγμα καλά. Στο δεύτερο μπωλ προσθέτετε τις ντομάτες, 1 ½ κουταλιά γάλα, αλάτι και πιπέρι. Χτυπάτε το μίγμα. Στο τρίτο μπωλ προσθέτετε την υπόλοιπη γραβιέρα, το υπόλοιπο γάλα, αλάτι και πιπέρι. Χτυπάτε το μίγμα.

3.Αλείφετε με την υπόλοιπη ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ τη φόρμα σας. Ρίχνετε το μίγμα με τις ντομάτες. Βάζετε τη φόρμα σε μπαιν μαρί και ψήνετε 15 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 120 βαθμούς. Ρίχνετε πάνω από το μίγμα με τις ντομάτες, το μίγμα με το τυρί και ξαναβάζετε τη φόρμα στο φούρνο άλλα 15 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε το μίγμα με το σπανάκι και ξαναβάζετε τη φόρμα στο φούρνο άλλα 20 λεπτά. Αφήνετε την ομελέτα να κρυώσει, τη βγάζετε από τη φόρμα και την κόβετε σε φέτες.



 
 
Joomla Templates: from JoomlaShack