Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Μεταφέρουμε την ποιό...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Ζυμαρικά Κανελόνια με σπανάκι και σάλτσα ντομάτα
Κανελόνια με σπανάκι και σάλτσα ντομάτα PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

6

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 400 γρ. λιωμένο ΑΝΘΟΤΥΡΟ
  • 2 ΑΥΓΑ
  • 200 γρ. ψιλοκομμένο καπνιστό ΖΑΜΠΟΝ
  • 3 κουταλιές τριμμένη ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ
  • 300 γρ. ΛΑΖΑΝΙΑ
  • 1/2 φλιτζάνι + 2 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
  • 200 γρ. τριμμένη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • ΑΛΑΤΑ και ΠΙΠΕΡΙ
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο ΣΕΛΙΝΟ
  • 1 πρέζα από σκόνη ΣΚΟΡΔΟ
  • 1 1/2 κιλό ΣΠΑΝΑΚΙ
  • το χυμό από μισό ΛΕΜΟΝΙ
  • 1 κονσέρβα PUMMARO POMOGUSTO ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ
  • 1 ΚΥΒΟ KNORR ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΥ
  • 1 κουταλιά KNORR ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΖΩΜΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ & ΡΥΖΙ
  

Τρόπος παρασκευής

 

Για τη σάλτσα ντομάτα:

1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα Pomogusto με καρότο

1 κύβο κρέατος Knorr

το χυμό μισού λεμονιού

½ φλιτζάνι ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ

μία πρέζα σκόνη σκόρδου

2 φλιτζάνια σέλινο ψιλοκομμένο

Επίσης:

1 ½ κιλό σπανάκι

300 γρ. λαζάνια και 1 κύβος ζυμαρικών Knorr

400 γρ. ανθότυρο λιωμένο

200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

3 κουταλιές κεφαλογραβιέρα τριμμένη

200 γρ. καπνιστό ζαμπόν ψιλοκομμένο

2 αυγά

2 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ

αλάτι και πιπέρι

1. Βάζετε τα υλικά για τη σάλτσα ντομάτα σε κατσαρόλα και τα βράζετε 20 λεπτά περίπου. Αφήνετε τη σάλτσα κατά μέρος.

2. Καθαρίζετε και πλένετε το σπανάκι. Το ζεματάτε και το αφήνετε να στραγγίξει. Το ψιλοκόβετε.

3. Βάζετε τα λαζάνια να βράζουν με τον κύβο σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και λίγο λάδι. Τα σουρώνετε.

4. Αναμιγνύετε το σπανάκι με το ανθότυρο, την παρμεζάνα εκτός από 2 κουταλιές, την κεφαλογραβιέρα, το ζαμπόν, τα αυγά, αλάτι και πιπέρι.

5. Παίρνετε ένα-ένα τα λαζάνια. Τα τοποθετείτε σε επίπεδη επιφάνεια και βάζετε στη μία άκρη τους 2 κουταλιές από το μίγμα. Τυλίγετε τα λαζάνια σε ρολό σαν κανελόνια.

6. Βάζετε τη μισή ποσότητα από τη σάλτσα ντομάτα σε πυράντοχο σκεύος και πάνω στη σάλτσα τοποθετείτε τα κανελόνια από λαζάνια με την ένωση προς τα κάτω. Ρίχνετε πάνω στα κανελόνια την υπόλοιπη σάλτσα, πασπαλίζετε με το τυρί που κρατήσατε και τα ψήνετε 20 λεπτά περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 220 βαθμούς.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack