Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

prodextar
Αστακομακαρονάδα PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

2

  

Θερμίδες:

430 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • Αστακός
  • 200 γρ. λινγκουίνι ή Σπαγγέτι
  • 1/4 φλιτζάνι Λάδι
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 400 γρ. (περασμένες στον τρίφτη) Ντομάτα(ες)
  • 1 κουτ. σουπ. Ξύδι
  • 1 πρέζα Ζάχαρη
  • 1 κουτ. γλυκ. Πελτέ ντομάτας
  • 1/3 φλιτζανιού βασιλικό ή Μαϊντανός
  

Τρόπος παρασκευής

1. Βράστε τον αστακό σας και κόψτε τον κατά μήκος στη μέση. Σκεπάστε τον με διαφανή μεμβράνη και φυλάξτε τον στο ψυγείο μέχρι να ετοιμαστούν τα υπόλοιπα υλικά.

2. Σοτάρετε το σκόρδο στο λάδι, προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράστε τη σάλτσα ώσπου να δέσει.

3. Βράστε τα ζυμαρικά σε αλτισμένο νερό με ελάχιστο λάδι για να μην κολλήσουν. Στραγγίξτε τα και σερβίρετέ τα σε πιατέλα.

4. Περιχύστε τα με τη σάλτσα ντομάτας.

5. Βγάλτε τον αστακό απο το ψυγείο και βάλτε τον στο γκριλ και ψήστε τον για 5 λεπτά για να ζεσταθεί.

6. Σερβίρετε τα μακαρόνια στην πιατέλα γαρνιρισμένα με τα δύο μισά του αστακού

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack