Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Παλία βρύση
Αρχική Σελίδα Συνταγές Ζυμαρικά Rigatoni Tricolore με αγγινάρες και γαρίδες
Rigatoni Tricolore με αγγινάρες και γαρίδες PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 400g Rigatoni Tricolore Primo Gusto
  • 5 φρέσκιες αγγινάρες
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι
  • 1 κιλό γαρίδες
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές σούπας άνηθο
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί άσπρο αρετσίνωτο
  • 1 κουταλιά σούπας αλάτι
  • Το χυμό 1 λεμονιού
  • 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
  • 6 κουταλιές σούπας λάδι
  

Τρόπος παρασκευής

 

Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις κόβουμε στα 4 μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα λαχανικά. Τις βάζουμε σε νερό που πρέπει να έχουμε διαλύσει το αλεύρι, το λεμόνι και το αλάτι (το νερό πρέπει να τις σκεπάζει ). Βράζουμε τις γαρίδες μαζί με το ξύδι, για 5 λεπτά. Κρατάμε 1 φλιτζάνι από το ζουμί που τις βράσαμε. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και τις αγγινάρες μαζί με 2 φλιτζάνια από το ζουμί τους. Αν χρειασθεί νερό προσθέτουμε πάλι από το ζουμί τους. Αφήνουμε να βράσει για 15-20 λεπτά, ρίχνουμε τις γαρίδες και το κρασί και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά. Πρέπει η σάλτσα να είναι αρκετά δεμένη. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα (αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τυρί) και σερβίρουμε αμέσως.

  
 
 
Joomla Templates: from JoomlaShack.com