A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Πέμπτη
15
Νοεμβρίου
2018
Ανατ.: 07.15
Δύση: 17.09
Πρώτο Τέταρτο
Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου των μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Χοιρινό με ροδάκινο
Χοιρινό με ροδάκινο PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 500 γρ. φιλέτο χοιρινό
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
  • μισό λεμόνι
  • 150ml ζωμό λαχανικών
  • 2 κουταλάκια μέλι
  • 415 γρ. φέτες ροδάκινου Del Monte κομπόστα ροδάκινο
  • 1 κουταλιά κορνφλάουερ
  • 1 κουταλιάς σούπας ψιλοκομμένα φουντούκια
  • αλάτι, φρέσκο πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

Κόψτε το χοιρινό σε 12 κομμάτια και προσθέστε αλατοπίπερο. Ζεστάνετε το βούτυρο και το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και μαγειρέψτε το χοιρινό για 8 λεπτά, γυρίζοντάς το μία φορά. Μετά βγάλτε το από το τηγάνι και κρατήστε το σε μέρος ζεστό. Προσθέστε το χυμό του λεμονιού αλλά και την ξυμένη φλούδα του στο ζωμό λαχανικών, μαζί με το μέλι και 4 μεγάλες κουταλιές χυμό ροδάκινου. Σιγοψήστε τα σε τηγάνι για 2-3 λεπτά. Ανακατέψτε το κορνφλάουερ με μία κουταλιά νερό και προσθέστε το στο τηγάνι με τα φουντούκια. Μαγειρέψτε την σάλτσα μέχρι να πήξει. Σε κάθε πιάτο τοποθετήστε 3 κομμάτια χοιρινό και σκεπάστε τα με την σάλτσα. Γαρνίρετε με φέτες ροδάκινου και με λαχανικά της εποχή.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack