Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Κυριακή
19
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.19
Δύση: 17.06
Σελήνη
1 ημέρας
Αβδιού προφήτου, Βαρλαάμ, Αγαπίου, Ηλιοδώρου και Ευφημίας μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Η λαϊκή αγορά
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Χοιρινό Γιουβέτσι
Χοιρινό Γιουβέτσι PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 πακέτο κριθαράκι ΒΛΑΧΑ
  • 1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
  • κανέλα τριμμένη
  • αλατοπίπερο
  • μπαχάρι
  • 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
  

Τρόπος παρασκευής

Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι, προσθέτουμε το χοιρινό και το σβήνουμε με το κρασί. Κατόπιν ρίχνουμε το αλατοπίπερο, την κανέλα, το μπαχάρι, τα ντοματάκια και 3 ποτήρια νερό.

Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και όταν είναι έτοιμο το κρέας μεταφέρουμε όλα τα υλικά σε ένα πυρέξ, προσθέτουμε 1 κουταλιά βούτυρο και 1 ποτήρι νερό και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι και το ψήνουμε για 13-15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Αν χρειασθεί προσθέτουμε λίγο νερό.

Σερβίρουμε αμέσως.

  
 
 
Free Joomla Templates: by JoomlaShack