Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Μεταφέρουμε την ποιό...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Χοιρινές Στηθοπλευρές Γλασέ
Χοιρινές Στηθοπλευρές Γλασέ PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

430 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1/3 φλιτζανιού καφέ Ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζανιού Σάλτσα γουόρτσεστερ
  • 1/3 φλιτζανιού Σάλτσα δαμάσκηνου
  • 1/3 φλιτζανιού Σάλτσα κέτσαπ
  • 1/4 φλιτζανιού Σάλτσα τσίλι
  • 1 κουταλιά φρέσκο τριμμένο Τζίντζερ
  • 2 κόκκινα φρέσκα (σε φέτες) Τσίλι
  • 2 κιλά Χοιρινές στηθοπλευρές
  • 1/4 φλυτζανιού Μηλόξυδο
  

Τρόπος παρασκευής

Αφαιρέστε όλο το λίπος από τις στηθοπλευρές. Βάλτε τις στηθοπλευρές πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τες και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Αλείφετέ τες με το Γλάσο Τσίλι και Δαμάσκηνου σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος.

===Γλάσο Τσίλι και Δαμάσκηνου===

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο βάζο και χτυπήστε τα καλά.

Βγαίνει περίπου 1 και 3/4 φλιτζανιού γλάσο.

 

  
 
 
Joomla Template Tutorial: by JoomlaShack