Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Παραδοσιακή αυλόπορτ...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Φιλέτο Στρογγανοφ
Φιλέτο Στρογγανοφ PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

6

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1/4 κούπας αλεύρι
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι πιπέρι
  • 1 1/2 κιλού φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 χ 5 εκατοστά
  • 1/3 κούπας λάδι
  • 1/2 κιλού μικρά μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 κούπα ζωμό κρέατος
  • 1/2 κούπας νερό
  • 3 κουταλιές χυμό ντομάτας
  • 1 γούστερ σος
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα
  • 1 1/2 κούπας ξινή κρέμα γάλακτος.
  

Τρόπος παρασκευής

Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα ανακατέψτε το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι. Βάλτε μέσα το κρέας και ανακατ έψτε κουνώντας τη σακούλα, ώσπου να αλευρωθούν καλά τα κομμάτια. Βάλτε τα σε μεγάλο τρυπητό και κοσκινίστε τα μέχρι να φύγει η περίσσεια του αλευριού. Σ'ένα μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε τα μανιτ άρια, ώσπου να μαραθούν καλά. Βγάλτε τα με τρυπητή κουτάλα και στο ίδιο λάδι σοτάρετε το κρέας, ώσπου να ροδίσει ελαφρά απ' όλες τις πλευρές. Ρίξτε το ζωμό κρέατος, το νερό, το χυμό ντομάτας, τη γούστερ σος, τη μουστ άρδα και τα μανιτάρια. Σκεπάστε και σιγοβράστε 20 με 30 λεπτά ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Ρίξτε και ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και ζεστάνετε ωε το σημείο βρασμού χωρίς να αφήσετε το φαγητό να βράσει. Σερβίρετε το κρέας με τα μανιτάρια στα πιάτα, πασπαλίστε το με ψιλοκομμένο μαϊντανό και συνοδέψτε το με πράσινη σγουρή σαλάτα και κόκκινο μαρούλι

  
 
 
Joomla Templates from JoomlaShack