Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Κυριακή
19
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.19
Δύση: 17.06
Σελήνη
1 ημέρας
Αβδιού προφήτου, Βαρλαάμ, Αγαπίου, Ηλιοδώρου και Ευφημίας μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανούρι και φρέσκα ριγκατόνι
Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανούρι και φρέσκα ριγκατόνι PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 4 φέτες φιλέτο
  • 500 γρ. φρέσκα ριγκατόνι (ζυμαρικό)
  • 250 γρ. μανούρι
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Λίγο λευκό κρασί
  • Λίγο ηλιέλαιο
  • Αλάτι, πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

Σ ένα τηγάνι πολύ ζεστό, με λίγο ηλιέλαιο, τηγανίζετε τα φιλέτα επί 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Αφήνετε κατόπιν τα φιλέτα στην άκρη και πετάτε το λάδι από το τηγάνι και χωρίς να το πλύνετε, "σβήνετε" με κρασί ώσπου να εξατμισθεί. Ρίχνετε το μανούρι και την κρέμα γάλακτος, αφού προηγουμένως τα χτυπήσετε στο μίξερ.

Ανακατεύετε τη σάλτσα, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Βράζετε επί 5 λεπτά τα ριγκατόνι. Σ' ένα πιάτο βάζετε τα φιλέτα, αφού ρίξετε λίγη σάλτσα και μετά προσθέτετε τα ριγκατόνι με την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω.

  
 
 
Free Joomla Templates: by JoomlaShack