Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Σεφταλιές PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό άπαχος Κιμάς Αρνίσιος
  • 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α)
  • 2 κουτ. Λάδι
  • 3 σκελίδες λιωμένες Σκόρδο
  • 1 κουτ. Ξερός Δυόσμος
  • 1 κουτ. Ψιλοκομμένος Μαϊντανός
  • 1 κουτ. Γλυκού Ρίγανη
  • 3 κουτ. γαλέτα
  • 1 Αυγό(ά)
  • 1 αρνίσια(ες) σκέπη(ες)
  • 3 λεμόνια Χυμός λεμονιού
  

Τρόπος παρασκευής

Σε μπολ βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη σκέπη και το λεμόνι. Ζυμώνετε για 5 λεπτά. Ξεπλένετε τη σκέπη. Αφαιρείτε τα χοντρά κομμάτια λίπους, τη βάζετε σε μπολ με νερό και χυμό λεμόνι, να ασπρίσει και να φύγει η "βαριά" μυρωδιά της. Απλώνετε σε καθαρή επιφάνεια και κόβετε σε μακρόστενα κομμάτια.

Πλάθετε τον κιμά σε μπαλάκι και βάζετε στην άκρη του κάθε κομματιού της σκέπης. Τυλίγετε να περιστραφεί γύρω από τον κιμά η σκέπη 1-2 φορές. Ψήνετε στο γκριλ για 8-10 λεπτά την κάθε πλευρά.

Σερβίρετε με φρέσκια πράσινη σαλάτα και ντομάτες.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack