Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Ο Αη Λιάς στο Ελευθε...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού
Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

345 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 μικρή (σε λεπτές φέτες) Κίτρινη(ες) Πιπεριά(ές)
  • 125 γρ. μικρά (σε λεπτές φέτες) Μπιζέλια
  • 250 γρ. (κομμένα στη μέση) Ντοματάκια τσέρι
  • 1/2 φλιτζάνι (40 γρ.) σε νιφάδες Παρμεζάνα
  • 120 γρ. Ρόκα
  • 1 κουταλάκι νιφάδες Τσίλι
  • 2 (650 γρ.) Φιλέτα μοσχαριού
  • 2 κουταλιές Χυμός λεμονιού
  

Τρόπος παρασκευής

Ανακατώστε σε ένα μπολ το τσίλι, το χυμό λεμονιού και το μοσχάρι. Σκεπάστε και βάλτε τα στο ψυγείο 6 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Στραγγίστε το μοσχάρι και πετάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε το μοσχάρι πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε μέχρι να ροδίσει και στις δύο πλευρές και να ψηθεί μέσα όσο θέλετε. Κατεβάστε το μοσχάρι και σκεπάστε το. Αφήστε το 5 λεπτά και κόψτε το φέτες.

Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το μοσχάρι, τη ρόκα χοντροκομμένη, τα ντοματάκια, τα μπιζέλια, την πιπεριά και την παρμεζάνα. Ρίξτε το Ντρέσιγκ Πέστο και ανακατώστε προσεκτικά.

  
 
 
Joomla Extensions at JoomlaShack.com