A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τετάρτη
26
Σεπτεμβρίου
2018
Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.19
Σελήνη
16 ημερών
Μετάστασις Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού

Τυχαία Φωτογραφία

Η πεδιάδα της Παραμυ...
Ρεγάλι μανιάτικο PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 αρνίσια συκωταριά(ες)
  • 2 ψιλοκομμένα Κρεμμύδι(α)
  • 400 γρ. ψιλοκομμένα (κονσ.) Ντοματάκια
  • 1 κουτ. Ντοματοπολτός
  • 1/4 κουτ. γλ. Μοσχοκάρυδο
  • 1/4 κουτ. γλ. Μπαχάρι
  • 100 γρ. Λάδι
  • 200 γρ. Κρασί κόκκινο ξηρό
  • 300 γρ. μακρύκοκκο Ρύζι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

Πλένετε καλά τη συκωταριά και τη ζεματάτε για 4-5 λεπτά σε βραστό νερό. Τη βγάζετε και την αφήνετε να κρυώσει. Με ψαλίδι την κόβετε σε κύβους. Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι και τηγανίζετε τα κρεμμύδια και τη συκωταριά για 5-6 λεπτά, να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρασί, το μοσχοκάρυδο, το μπαχάρι και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και προσθέτετε τις ντοματούλες και τον ντοματοπολτό. Σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 35-40 λεπτά, να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους. Στο μεταξύ βράζετε το ρύζι σε αλατισμένο νερό, στραγγίζετε και βάζετε σε πιατέλα.

Περιχύνετε με τη συκωταριά και τη σάλτσα και σερβίρετε αμέσως με φρέσκο ψωμί και κόκκινο κρασί.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack