Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Σάββατο
18
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Νέα Σελήνη
Πλάτωνος, Ζακχαίου και Ρωμανού μαρτύρων

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Πλάτη αρνίσια με σάλτσα δυόσμου
Πλάτη αρνίσια με σάλτσα δυόσμου PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 3 κιλά αρνίσια πλάτη
  • 4 κουτ. redcurrant jelly
  • 500 γρ. Ζωμός λαχανικών
  • 1 κουτ. Κορνφλάουρ
  • 4 κουτ. Δυόσμος
  • 4 κουτ. Ασπρο από κρασί Ξύδι
  • 1 κουτ. Ζάχαρη
  

Τρόπος παρασκευής

Πλένετε και στεγνώνετε το κρέας. Το βάζετε σε ταψάκι. Σκεπάζετε καλά με αλουμινόχαρτο και βάζετε στον φούρνο στους 200 βαθμούς. Ψήνετε για 2 - 2 1/2 ώρες. Στο μεταξύ, λιώνετε 2 κουτ. Jelly και αλείφετε το κρέας 15 λεπτά πριν τελειώσει το ψήσιμο. Βγάζετε από τον φούρνο και αφήνετε να "ξεκουραστεί" για 10 λεπτά. Βάζετε τον ζωμό σε κατσαρόλα, ρίχνετε μέσα το υπόλοιπο jelly, το κορν-φλάουρ και ανακατεύετε να βράσει και να πήξει η σάλτσα.

Σε χωριστό μπολ ανακατεύετε το ξύδι, τη ζάχαρη και το δυόσμο. Βάζετε το αρνί σε πιατέλα και σερβίρετε με τις 2 σάλτσες.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack