Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Άποψη της πόλης
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Παστιτσάδα Κερκυραϊκή (Παραδοσιακή συνταγή Κέρκυρας)
Παστιτσάδα Κερκυραϊκή (Παραδοσιακή συνταγή Κέρκυρας) PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό Μοσχαράκι σε μερίδες
  • 100 γρ. Λάδι
  • 1 κουταλιά Βούτυρο
  • 3 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες Σκόρδο
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού Κανελογαρύφαλλα σκόνη
  • Μπαχάρι σκόνη
  • Μοσχοκάρυδο
  • 100 γρ. άσπρο Κρασί ξηρό
  • 300γρ. Ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1/2κιλο Μακαρόνια χοντρά το 4-5 νούμερο
  • Παρμεζάνα τριμμένη
  • Λίγη Ζάχαρη
  

Τρόπος παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά να μαλακώσει.

Προσθέτετε το σκόρδο και το κρέας και ροδίζετε καλά από όλες τις πλευρές.

Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τα ντοματάκια, τα μπαχαρικά, την ζάχαρη και αλατοπιπερώνετε. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 50-60 λεπτά να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με την σάλτσα του.

Στο μεταξύ βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό τα σουρώνετε καλά, τα σερβίρετε και τα (αν θέλετε τα τσιγαρίζετε) πασπαλίζετε με παρμεζάνα, ρίχνετε πάνω το κρέας και πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό.

  
 
 
Free Joomla Templates: by JoomlaShack