A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
20
Απριλίου
2018
Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
5 ημερών
Θεοδώρου Τριχινά, Αθανασίου και Ιωάσαφ

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Ο Αντώνης
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Μπουκιές από φιλέτο με αρακά και ροκφόρ
Μπουκιές από φιλέτο με αρακά και ροκφόρ PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 2 κιλά μοσχαρίσιο ή χοιρινό φιλέτο κομμένο σε κυβάκια (μπουκιές)
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3-4 κουτελιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 κιλό αρακά κατεψυγμένο
  • 2 κουταλίες της σούπας γούστερ σος
  • 100 ml κρασί λευκό
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 80 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πηρούνι
  • 2 κουταλιές της σούπας άνηθο
  • αλάτι, πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο και ροδίζετε τα κρεμμύδια και το κρέας, αφού προηγουμένως το αλατοπιπερώνετε. Σβήνετε με το κρασί και τη γούστερ σος και κατόπιν προσθέτετε τον αρακά και λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζετε 1 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Βγάζετε με τρυπητή κουτάλα το ρκέας και τον αρακά και προσθέτετε στο ζουμί του φαγητού την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το ροκφόρ. Μόλις η σάλτσα δέσει τη σερβίρετε μαζί με το φαγητό.

  
 
 
Free Joomla Templates from JoomlaShack.com