A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Πέμπτη
19
Απριλίου
2018
Ανατ.: 05.47
Δύση: 19.08
Σελήνη
4 ημερών
Παφνουτίου ιερομάρτυρος

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Ο Αντώνης
Μπεκρή Μεζέ PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια μικρά
  • 3 μπαχάρια
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 1/2 φλυτζ. λάδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 1 ξυλαράκι κανέλλα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
  • 1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • αλάτι, πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

Σε ένα μπώλ βάζετε το κρέας, το κρασί, τη μουστάρδα, το μισό λάδι και όλα τα μπαχαρικά, το σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για μία νύχτα

Την άλλη μέρα, βάζετε το υπόλοιπο λάδι σε μία κατσαρόλα και όταν κάψει, τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ελαφρά

Ρίχνετε το κρέας με το ζουμί του

Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό

Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου ή μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του

  
 
 
Joomla Extensions by JoomlaShack