A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Πέμπτη
15
Νοεμβρίου
2018
Ανατ.: 07.15
Δύση: 17.09
Πρώτο Τέταρτο
Γουρία, Σαμωνά και Αβίβου των μαρτύρων

Τυχαία Φωτογραφία

Μεταφέρουμε την ποιό...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Μοσχάρι Ταντούρι κεμπάπ
Μοσχάρι Ταντούρι κεμπάπ PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

 

  

Θερμίδες:

365 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 750 γρ. (χωρίς κόκκαλο) Μοσχαρίσιο κρέας
  • 1/4 φλιτζανιού Ταντούρι πολτός
  • 1/4 φλιτζανιού άπαχο Γιαούρτι
  

Τρόπος παρασκευής

Κόψτε το μοσχάρι κύβους 3 εκ. και περάστε τους σε 8 καλαμάκια.

Βάλτε τα κεμπάπ σε μια πιατέλα και περιχύστε τα με το ταντούρι και το γιαούρτι ανακατωμένα. Σκεπάστε και βάλτε το στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Βάλτε τα κεμπάπ πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος.

Ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε. Σερβίρετέ τα με τη Σάλτσα Κορίανδρου.

  
 
 
Joomla Templates from JoomlaShack