Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Μοσχάρι Παπιγιοτ PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή κιλότο
  • 250 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 250 γρ. μανιτάρια κομμένα
  • 4 ντομάτες μέτριες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο Χωριό Ποικιλία Κορωνέικη
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 ποτήρι ξηρό λευκό κρασί
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • αλατοπίπερο
  

Τρόπος παρασκευής

Σ'ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τον μαϊντανό για 5 λεπτά. Ρίχνετε κατόπιν τις ντομάτες και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.

Αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με το κρασί. Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι το μίγμα των λαχανικών να μείνει στεγνό.

Σ'ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα βάζετε δίπλα-δίπλα 2 φέτες ζαμπόν, έτσι ώστε η μια φέτα να σκεπάζει λίγο την άλλη .

Απλώνετε πάνω στις φέτες του ζαμπόν τη μισή σάλτσα. Πλένετε το κρέας, το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε πάνω στη σάλτσα. Το καλύπτετε με την υπόλοιπη σάλτσα, το σκεπάζετε με τις άλλες 2 φέτες ζαμπόν και τυλίγετε τη λαδόκολλα διπλώνοντας καλά τις άκρες, χωρίς να το σφίξετε πολύ. Τοποθετείτε το ρολό σε σχάρα, και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 oC για 2 ½ ώρες. Βάζετε το ρολό σε πιατέλα μαζί με τη λαδόκολλα, ανοίγετε, κόβετε το κρέας σε φέτες και το συνοδεύετε με πουρέ πατάτας, ρύζι ή πατάτες τηγανητές.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack