Μοσχαράκι με νουντλς (Κίνα) |
|
|
|
Μερίδες: |
- |
| |
Θερμίδες: |
- ανά μερίδα | | |
Υλικά:
|
- 600
γραμ. μοσχαράκι κομμένο σε μπουκιές
- 1 φλιτζ.
του καφέ σάλτσα σόγιας
- 1 κουτ.
σούπας μέλι
- 1 κουτ.
σούπας λευκό ξίδι
- 2
κρεμμύδια κομμένα σε σπιρτόξυλα
- 3-4
κουτ. της σούπας σογιέλαιο
- 150
γραμ. φύτρα σόγιας
- 2 κουτ.
σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
- 300
γραμ. κινέζικες νουντλς
|
| |
Τρόπος
παρασκευής
Σε ένα
μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι, το κρέας και τα λαχανικά μαζί με το
τζίντζερ.
Τα σοτάρετε
μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
Ανακατεύετε
καλά και σβήνετε με τη σάλτσα σόγιας.
Συνεχίζετε
το μαγείρεμα μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.
Ρίχνετε το
μέλι και το ξίδι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε μαζί με κινέζικες
νουντλς τις οποίες θα ζεματίσετε για 4-5 λεπτά σε καυτό αλατισμένο
νερό. |
| |
|