Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Τυχαία Φωτογραφία

Αρχοντικό Ρίγγα
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Μοσχαράκι με νουντλς (Κίνα)
Μοσχαράκι με νουντλς (Κίνα) PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 600 γραμ. μοσχαράκι κομμένο σε μπουκιές
  • 1 φλιτζ. του καφέ σάλτσα σόγιας
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε σπιρτόξυλα
  • 3-4 κουτ. της σούπας σογιέλαιο
  • 150 γραμ. φύτρα σόγιας
  • 2 κουτ. σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
  • 300 γραμ. κινέζικες νουντλς
  

Τρόπος παρασκευής

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι, το κρέας και τα λαχανικά μαζί με το τζίντζερ.

Τα σοτάρετε μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.

Ανακατεύετε καλά και σβήνετε με τη σάλτσα σόγιας.

Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.

Ρίχνετε το μέλι και το ξίδι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε μαζί με κινέζικες νουντλς τις οποίες θα ζεματίσετε για 4-5 λεπτά σε καυτό αλατισμένο νερό.

  
 
 
Free Joomla Templates: by JoomlaShack