A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τετάρτη
12
Δεκεμβρίου
2018
Ανατ.: 07.43
Δύση: 16.58
Σελήνη
5 ημερών
Σπυρίδωνος Τριμυθούντος, Αλεξάνδρου Ιεροσολύμων, Ιωάννου Ζιχνών

Τυχαία Φωτογραφία

Παραδοσιακή πόρτα
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Μοσχαράκι μαρινάτο
Μοσχαράκι μαρινάτο PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 4 κουτ. Κρασί κόκκινο ξηρό
  • κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
  • 1 μικρή Πιπεριά Καυτερή
  • 2 κουτ. Σάλτσα τσίλι
  • 2,5 εκατ. Τζίντζερ ρίζα
  • 100 γρ. Φασολάκια
  • 4 ψιλοκομμένα Φρέσκα κρεμμυδάκια
  

Τρόπος παρασκευής

Σε μπολ ανακατεύετε τα κρεμμυδάκια, 1κουτ. από το κρασί, το τζίντζερ, 1 κουταλιά από την σάλτσα τσίλι και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνετε και βάζετε σε φαρδύ μπολ (όχι μεταλικό). Ρίχνετε μέσα το κρέας, το γυρίζετε να καλυφθεί με την μαρινάδα και το αφήνετε σε δροσερό μέρος για ½ ώρα.

Ζεσταίνετε το λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και αδειάζετε μέσα το κρέας με τη μαρινάδα. Βράζετε σε υψηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά γυρίζοντας το μερικές φορές να μείνει με τη σάλτσα του. Στο μεταξύ, καθαρίζετε, ξεπλένετε και ρίχνετε στο τηγάνι με το κρέας τα φασολάκια. Βράζετε μαζί για 5-6 λεπτά.

Προσθέτετε το υπόλοιπο κρασί και την υπόλοιπη σάλτσα τσίλι και βράζετε για 1 λεπτό ακόμα. Σερβίρετε με μακαρόνια ή άλλο ζυμαρικό.

  
 
 
Joomla Templates: from JoomlaShack.com