A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Κυριακή
23
Σεπτεμβρίου
2018
Ανατ.: 06.16
Δύση: 18.24
Σελήνη
13 ημερών
Σύλληψις Ιωάννου Προδρόμου, Ξανθίππης και Πολυξένης οσίων

Τυχαία Φωτογραφία

Πόπολο σε παραδοσιακ...
Αρχική Σελίδα Συνταγές Κρεατικά Μαρινάτες Χοιρινές Μπριζόλες με Σάλτσα
Μαρινάτες Χοιρινές Μπριζόλες με Σάλτσα PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

250 ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 κουταλάκι του καφέ Ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι τριμμένο Κύμινο
  • 2 κουταλιές Σάλτσα σόγιας
  • 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο
  • 2 κουταλάκια Φιστικέλαιο
  • 4 (600 γρ.) Χοιρινές μπριζόλες
  • 2 κουταλιές Χυμός λάιμ
  

Τρόπος παρασκευής

Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το χοιρινό, τη σάλτσα, το λάδι, το σκόρδο, το χυμό, το κύμινο και τη ζάχαρη. Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Στραγγίστε το κρέας και πετάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε τις μπριζόλες πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τες και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε.

Σερβίρετέ τα με τη Σάλτσα Ροδάκινου και Δύοσμου.

  
 
 
Joomla Templates: from JoomlaShack.com